Tapahtumat ja
asiakastilaisuudet

Kiitä, lanseeraa tai hanki uusia asiakkaita

Hyvin järjestetty asiakastilaisuus tarjoaa loistavan mahdollisuuden lujittaa asiakassuhdetta, lisätä asiakastyytyväisyyttä ja markkinoida palveluja. Tapahtumat ovat myös paras keino uusasiakashankintaan. Asiakastapahtumat perheille ja aveceille ovat nykyään erittäin suosittuja.


Palveluumme kuuluu tarkoin mietitty teema ja tavoite, mielenkiintoinen sisältö, harkiten valittu kohderyhmä ja takuuvarmasti toimivat käytännön järjestelyt. Ota yhteyttä ja yllätetään asiakkaat positiivisesti!

Ideasta elämykseen!

Miten saadaan aikaan toimiva ja positiivisesti vaikuttava juhla tai tapahtuma? Onko ideat lopussa ja aika vähissä? Järjestämme teille pikkujoulut, kesäpäivät, elojuhlat, rapujuhlat, tilinpäätösjuhlat tai mitkä tahansa teemabileet. Meiltä löytyy varmasti ratkaisu, jolla saamme osallistujat nauttimaan, viihtymään ja vaikuttumaan. Tarjoamme teille kaiken tarvittavan mm. juhlapaikan hankinnan, ohjelmat, somisteet, tekniikan, esiintyjät, ilmoittautumiset ja kaikki käytännön järjestelyt juhlissa toiveidenne mukaan.

Helpommalla et enää pääse. Mikäli haluat säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, ota yhteyttä!